KIRJOITA SUDESTA!

screenshot.26-01-2016 17.42.31

LSL Tapiola järjestää

         SUSI-AIHEISEN KIRJOITUSKILPAILUN

 

Millainen eläin susi on? Oletko kohdannut suden? Millainen se tilanne oli? Suden kannanhoidollinen metsästys käynnistyi tammikuun lopulla. Mitä ajatuksia se sinussa herättää? Haluatko purkaa tuntojasi virtuaaliselle paperille? Luonnonsuojeluliitto Tapiola järjestää kirjoituskilpailun aiheesta: Susi.

 

Tyylilaji on vapaa, voit kirjoittaa fiktiivistä tajunnanvirtaa, pakinatekstiä, esseetä tai etsiä inspiraatiota lyriikasta. Kunhan kirjoitat! Tekstin pituus tulee olla enintään 5000 merkkiä (välilyönnit mukaan laskettuna) tai enintään 3kpl A4 kokoista liuskaa. Lähetä kirjoituksesi helmikuun 28. päivään mennessä sähköpostilla osoitteeseen: kilpailut@tapiolary.com joko word- tai pdf-tiedostona. Ellei sinulla ole pdf- ohjelmaa, sellaisen saat kätevästi ladattua vaikka täältä. Helmikuun jälkeen tulleita kirjoituksia ei arvostella.

Osallistua voit myös nimimerkillä, mutta liitä nimimerkkisi yhteyteen myös yhteystietosi: nimesi, sähköposti ja puhelinnumero joista sinut tavoittaa. Jos haluat osallistua nimimerkillä yhteystietosi jäävät luottamuksellisesti vain kirjoitusten vastaanottajan tietoon. Esiraati koostuu Tapiolan hallituksen jäsenistä. Esituomaroinnin jälkeen FT Leena Vilkka valitsee voittajan 5 parhaan kirjoituksen joukosta. Paras kirjoitus palkitaan 60€ arvoisella presentcard superlahjakortilla. Korttia ei vaihdeta rahaksi. Lahjakortin voit käyttää kortin valikoimaan kuuluvista tuotteista tai palveluista haluamallasi tavalla. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Voittaja julkistetaan Tapiolan verkkosivuilla 18.4.2016 tai JOS kirjoituksia tulee yli 50 kpl, siirretään julkistamisaika 30.4.2016. Voittajakirjoitus ja yhteensä 5 parasta julkaistaan Tapiolan “Vieraskynä”- blogissa kuluvan vuoden aikana. Myös muita kirjoituksia julkaistaan harkinnan mukaan, yhdistys ei maksa niistä erillistä palkkiota. Halutessasi kirjoitus julkaistaan nimimerkillä.

 

Ohjeet:

Lähetä kirjoituksesi (5000 merkkiä/ 3 A4 kokoista liuskaa) sähköpostilla osoitteeseen: kilpailut@tapiolary.com

Tekstit sähköpostin liitteenä word- tai pdf-dokumenttina. Älä kirjoita kilpailutekstiäsi sähköpostikenttään.

Liitä kirjoitukseesi yhteystietosi tai vaihtoehtoisesti nimimerkkisi.

Jos haluat että kirjoituksesi julkaistaan nimimerkillä, kirjoita sähköpostikenttään yhetystietosi: nimi, sähköposti ja puhelinnumero.

Älä lähetä samassa sähköpostissa muuta materiaalia. Jos lähetät useamman henkilön kilpailukirjoituksen, lähetä ne kaikki omina erillisinä sähköposteinaan.

Jos sinulla on kysyttävää kilpailusta, ota yhteyttä: sari.kantinkoski@tapiolary.com

Käytä mielikuvistasi!

 

Kilpailun säännöt:

1.  Kilpailu on avoin kaikille. Osallistua voi yhdellä kirjoituksella.

2. Liiton tai paikallisten piirien hallituksen jäsenet tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun. Kannatusjäsenet VOIVAT osallistua.

3. Kilpailuaika on 26.1.- 28.2.2016. Helmikuun jälkeen tulleita kirjoituksia ei arvostella.

4. Voittaja julistetaan 18.4.2016 Tapiolan verkkosivuilla www.tapiolary.com. Mikäli kirjoitusten määrä ylittää 50 kpl raati pidättää oikeuden jatkaa tuomarointiaikaa 30.4.2016 saakka, jolloin voittaja julkistetaan. Tuomarointiajan pidentämisestä ilmoitetaan Tapiolan verkkosivuilla viimeistään 15.4.2016.

5. Kirjousmuoto on tyylilajiltaan vapaa, myös runomuotoisella tekstillä saa osallistua.

6. Kirjoituksen pituus enintään 5000 merkkiä tai 3 A4 kokoista liuskaa. Alarajaa ei ole.

7. Osallistuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen: kilpailut@tapiolary.com, teksti joko word- tai pdf-dokumenttina. Muulla tavoin lähetettyjä tai sähköpostikenttään kirjoitettuja tekstejä ei arvostella.

8. Esiraati koostuu Tapiolan hallituksen jäsenistä, 5 parasta kirjoitusta tuomaroi FT Leena Vilkka valiten voittajan.

9. Paras kirjoitus palkitaan 60€ Presentcard-lahjakortilla. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Tapiola ry ei vastaa lahjakortin käyttöön liittyvistä asioista.

10. Kaikki 5 parasta kirjoitusta julkaistaan Tapiola ry:n verkkosivuilla “vieraskynä”-osiossa, sekä harkinnan mukaan muita tekstejä. Yhdistys ei maksa julkaisusta erillistä korvausta.

11. Tekstejä ei luovuteta edelleen kolmannelle osapuolelle ilman kirjoittajan suostumusta. Tekijänoikeudet säilyvät kirjoittajalla, Tapiola ry:llä on julkaisuoikeus teksteihin verkkosivuillaan.

12. Tekstejä ei palauteta.

13. Yhdistys ei vastaa mahdollisesta plagioinnista. Kirjoittajan vastuulla on lähettää kilpailuun oma tuottamansa teksti.

14. Osallistumiskieli on Suomi.

Onnea matkaan!