Kiitos! Thank You! Tusen tack! Merci!

14625462_10154665938974182_1905380829_nLuonnonsuojeluliitto Tapiolan adressi Suomen susien puolesta keräsi lyhyessä ajassa yli 3300 allekirjoitusta sekä Suomesta, että ympäri maailman. Adressi on toimitettu tänään EU:n ympäristökomissaari Karmenu Vellalle sekä maa- metsätalousministeri Kimmo Tiilikaiselle.

Kiitämme kaikkia adressin jakaneita, niin järjestöjä kuin yksityisiä henkilöitäkin, sekä erityisesti Luonto-Liiton Tampereen Susiryhmää, joka jalkautui kadulle keräämään nimiä.

 

Our petition to save Finnish wolves reached more than 3300 signatures all over the world in a short amount of time. The petition has been delivered today to Commissioner Karmenu Vella and the Minister of Agriculture and Forestry, Kimmo Tiilikainen.

ANC Tapiola wants to thank each and every organization and individual who signed and shared our petition.  We want to especially thank the Finnish Nature League Tampere who collected names on the street!

 

Vi tackar alla som deltog i adressen för att bevara den finska vargen. Tillsammans underskrev över 3300 människor runt i världen addressen. Vi har överlämnat adressen till Kommissionär Karmenu Vella och minister Kimmo Tiilikainen i dag.

Naturskyddsförbundet (ANC) Tapiola tackar alla organisationer och personer som har underskrivit adressen. Speciellt tackar till Luonto-Liitto Tammerfors, som samlade in namn på gatan!

 

La pétition pour sauver les loups finlandais a atteint plus de 3300 signatures partout dans le monde dans un court laps de temps. La pétition a été remis aujourd’hui au commissaire Karmenu Vella et le ministre de l’Agriculture et des Forêts, Kimmo Tiilikainen.

ANC Tapiola tient à remercier chaque organisation et personne qui a signé et partagé notre pétition. Nous voulons remercier tout particulièrement la Finlande Nature League Tampere qui a recueilli les noms dans la rue!

screenshot.17-10-2016 22.15.10